Berättelsen om Movement

Movement erbjuder Handledning, Coaching, Mentorskap, Facilitering, Föreläsning, Workshop samt Teamwork.

Lite om Movement..

Jag drivs av en längtan efter att påverka och göra skillnad och har under drygt 3O år valt projekt där jag har sett utvecklingsmöjligheter. Med erfarenhet av allt från att driva kompetensutveckling, utveckla-producera-marknadsföra-sälja produkter, initiera kulturpolitik i kommunen, föreläsa på Vetenskapsfestival och Universitet, skriva böcker, sätta upp föreställningar, till att starta arbetsmarknadsutbildning och utveckla individer och organisationer, har jag en stor erfarenhetsbank och ett entreprenöriellt förhållningssätt.

Min utgångspunkt är att alla har en egen förmåga att lösa problem om man får rätt stöd. Under årens lopp har jag haft förmånen att se människor växa i sina yrkesroller och som människor och på köpet har jag fått medverka i många engagerande sammanhang. Jag har till exempel tränat GAIS A-lag i balett och fått GOT-events ledning att under EU-toppmötet kasta kavajen för att delta i ett dansprojekt med 3OOOO deltagare.

Jag har gjort en egen personlig resa och studerat psykologiska och coachande metoder. Med högskoleutbildning i ryggen, både i Sverige och utomlands, och kunskap om hur kropp och hjärna samverkar använder jag mig både av vetenskapliga metoder och av metoder vi själva har utvecklat.

Under årens lopp har jag samverkat med många medarbetare som haft spetskompetens inom olika områden. Det innebär att jag har utvecklat ett stort nätverk som jag använder när och där det behövs.  MOVEMENT idag består av Pia, Elisabeth och Britta. Vi kompletterar varandra utbildnings- och erfarenhetsmässigt och fungerar som ett team.

Britta Terling, ägare, MOVEMENT

Britta Terling

Elisabeth Lestrup

Pia Pagrell